Experti na práci "všeho druhu"

Ve snackbarech, kavárnách a bistrech se na minimálním prostoru připravuje a nabízí velké množství teplých i studených pokrmů a nápojů. Pro tyto gastronomické provozy je nejlepší volbou myčka bistro od firmy Winterhalter. Tento univerzální stroj myje jak příbory, tak i sklenice a nádobí, a to při jednom spuštění a se zárukou hygienické čistoty.

Kromě programu pro kombinované mytí jsou k dispozici dva další programy, které umožňují oddělené mytí sklenic, resp. nádobí.

 

 

 

Připraveno na všestranné použití

Díky nově vyvinutému 4-násobnému filtračnímu systému se senzorem zakalení lze odstranit částečky, jako je dužina z ovoce a kávová sedlina. Mycí roztok přitom zůstává trvale čistý.

 

 

 

Zářivé sklenice

Jestliže se podobný typ sklenic myje společně, vybírá se předem definovaný program jednoduše pomocí piktogramu sklenic na dotykovém displeji. To zaručuje optimální mycí výsledek a zároveň brání korozi skla.

 

 

 

Čisté nádobí

Příslušný speciální program na nádobí pro stroje bistro myje s vyšším tlakem a vyšší oplachovou teplotou. Tato kombinace zaručuje dokonalé mytí a schnutí, a to i u silně zašpiněného nádobí.

 

 

 

Myčky bistro řady UC: Energy

Winterhalter jako první výrobce na trhu nabízí kompaktní patentovaný výměník tepla odpadních par i ve třídě podstolových myček na nádobí. Energie se tak využívá efektivně i v tom nejmenším prostoru.

 

Horká pára je přímo odsávána z vnitřního prostoru stroje. Její energie se využívá pro zahřívání studené přívodní vody. Myčky UC Energy navíc přináší užitek ve více ohledech: současně zlepšuje klima v místnosti, šetří energii a chrání životní prostředí.

Pokud máte zájem o tuto myčku, tak nás prosím kontaktuje.